Hjælp til virksomhedshandel

Skal du sælge din virksomhed, eller overvejer du at sælge?

Du overvejer måske, hvordan du

  • sætter den rette pris på din virksomhed
  • finder den rette køber til at føre dit arbejde videre
  • sikrer dig bedst i kontakten
  • undgår at betale for meget i skat i forbindelse med salget

Alt det kan vi hjælpe dig med. For vi har over 30 års erfaring med virksomhedshandel og har hjulpet mange virksomhedsejere før dig. Som professionelle ved vi alt det, som du muligvis ikke er klar over, at du får brug for at vide.

Vi kan både rådgive dig om, hvorvidt en virksomhedshandel vil være den bedste løsning for dig, og om det vil være hensigtsmæssigt for dig at sælge nu eller vente.

Hvis du ønsker at sætte handlen i gang nu, kan vi hjælpe med at finde den rette køber og hjælpe dig med de forhandlinger, der skal til, inden der kan underskrives en aftale, som forhåbentlig både køber og sælger er tilfreds med.

I forbindelse med opstarten af en salgsproces er det vigtigt at få klarlagt dine ønsker og forventninger til en virksomhedshandel. Ønsker du eksempelvist kun at delsælge og blive i virksomheden, eller ønsker du bare at aflevere nøglerne.

En vigtig del af opgaven er at finde den rette værdi af din virksomhed. Vi udarbejder en værdiansættelsesrapport og herefter et salgsprospekt. Vi tager kontakt til vores store erhvervsnetværk for at finde en kandidat, der kunne være interesseret i en virksomhed som din.

Vi kan ikke garantere, at vi herved finder en køber, men vi har et samarbejde med en meget professionel virksomhedsmægler, som kan assistere med salget.

Hjælper dig også med at købe en virksomhed

Rådgivning indenfor virksomhedshandel omfatter også køb af virksomhed.

Som køber overvejer du måske, hvordan du

  • finder den rigtige virksomhed
  • finder den rigtige pris
  • vælger den rigtige finansiering
  • opnår den rigtig rådgivning i forbindelse med købet

Sammen med dig fastlægger vi profilen på den virksomhed, som du ønsker at købe. Profilen afhænger meget af dine faglige kompetencer og dine økonomiske forudsætninger.

I en virksomhedshandel må vi aldrig repræsentere både køber og sælger. Der skal altid være 2 uafhængige rådgivere på, og vi samarbejder altid med en advokat til udfærdigelse af dokumenterne.

Vi hjælper med al relevant rådgivning, herunder økonomisk rådgivning om finansiering og beskatning, samt rådgivning omkring salgsprocessen og dens praktiske gennemførelse.

I forbindelse med en virksomhedshandel er det også vigtigt med en dygtig advokat. Vi har samarbejde med flere advokater, som er specialister i virksomhedshandler.

Hør, hvordan vi kan hjælpe med din virksomhedshandel

Du er meget velkommen til at ringe 46 49 85 01 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller vil booke et uforpligtende møde.

På mødet vil vi høre mere om den virksomhed, du skal sælge, eller overvejer at sælge. Hvis du gerne vil have, at vi løser opgaven, kommer vi med et bud på en pris efter mødet.

Få hjælp til virksomhedshandel

Kort om os: Revisionsfirmaet Westergaard ligger i Roskilde Syd, og vi hjælper kunder fra det meste af Sjælland. Dog primært fra Midtsjælland og København.