På udkig efter hjælp til regnskabet

Hvis du har brug for hjælp til perioderegnskabet, årsregnskabet, momsregnskabet eller lignende, kan vi hjælpe dig.

Når dit firma vækster, bliver regnskabet hurtigt kompliceret. Derfor kan det være, at din egen regnskabsafdeling får brug for bogføringsassistance, eller at du vil uddelegere hele regnskabet, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Vi sørger for at udarbejde dit årsregnskab både som et eksternt og et internt årsregnskab, og vi sørger for indberetning til Skat og til Erhvervsstyrelsen i XBRL format.

Som oftest udarbejder vi først et udkast til regnskabet, som vi gennemgår sammen med dig, inden vi færdiggør regnskabet.

Da vi arbejder i alle typer regnskabsprogrammer, kan vi hjælpe, uanset om dit firma bruger E-conomic, C5, Dynamic, Navision, Summa summarum, Mammut eller noget andet.  Vi har hjulpet håndværksvirksomheder, handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder m.v. med regnskabet i over 30 år. Derfor har vi stor rutine og kan vi hurtigt registrere udsving eller andet. Vi er gode til virksomheder i vækst, hvor vi både kan hjælpe med selve bogføringen og med den økonomisk rådgivning. Derfor hjælper vi også gerne iværksættere og virksomheder med vækstplaner. Vores egne to gazellepriser vidner om vores passion for og viden om at vækste. Den erfaring deler vi selvfølgelig gerne med dig. Med os får du derfor ikke bare hjælp til selve regnskabet. Du får også en sparringspartner, du kan drøfte de økonomiske og strategiske aspekter af din virksomhed med.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med regnskab

Har du lyst til at mødes på vores kontor syd for Roskilde for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig fremover, er du også velkommen til en kop kaffe. Bare ring på 46 49 85 01 eller send en mail, så vender vi tilbage til dig.

Få hjælp til regnskabet nu